Dyna-Gro produktene og deres beskrivelse

Dyna-Gro produktene og deres beskrivelse

Dyna-Gro produktene er en serie med fullgjødsel og plantetilskudd som er spesialformulert for bruk av både hobbydyrkere og kommersiell planteproduksjon. De er enkle i bruk og gir raskt gode synlige resultater.

 

Dyna-Gro Foliage-Pro 9-3-6

Dette er en flytende fullgjødsel med stor andel av nitrogen. Denne er ideell til grønne planter og den stimulerer blad dannelse og vekst. Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Plantene gjødsles med hver vanning om sommeren og hver 3e vanning om vinteren.

 

Dyna-Gro Grow 7-9-5

Dette er en flytende fullgjødsel med balansert næringsinnhold. Denne passer som en allsidig gjødsel når man har mange ulike typer planter og ønsker kun en gjødsel som passer til alt. Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter  vann. Plantene gjødsles med hver vanning om sommeren og hver 3e vanning om vinteren.

 

Dyna-Gro Bloom 3-12-6

Dette er en flytende fullgjødsel med fosfor innhold. Denne passer til blomstrende planter. Fosfor stimulerer blomsterdannelse. Kan kombineres med Foliage-Pro og Grow. Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Plantene gjødsles med hver vanning om sommeren og hver 3e vanning om vinteren.

 

Dyna-Gro Orchid-Pro 7-8-6

Dette er en flytende fullgjødsel med balansert næringsinnhold. Denne er spesielt skreddersydd til orkideer og passer også utmerket til andre epifytter som Nepenthes, Bromelia, Anthurium, Tillandsia, etc. Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Plantene gjødsles med hver vanning om sommeren og hver 3e vanning om vinteren.

 

Dyna-Gro Mag-Pro 2-15-4

Dette er en flytende plantetilskudd med stort andel av magnesium. Denne passer som tilskudd til rasktvoksende grønne planter og ved magnesiummangel.  Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Gunstig å gi som tilskudd til grønne planter i tillegg til fullgjødsel. Brukes hver 3e vanning fra mars til september.

 

Dyna-Gro Pro-Tekt 0-0-3

Dette er en flytende tilskudd av silika. Silika styrker plantenes cellevegger og gjør den mer motstandsdyktig mot angrep av skadedyr og sopp samt tørkestress. Den hjelper også å løse neemoljen i vann. Blandingsforhold er 1/2 teskje til 4 liter vann. Kan brukes med hver vanning. 

 

Dyna-Gro Zyme

Dette er en flytende enzymatisk vaskemiddel for røtter, substrat og utstyr. Produktet fjerner biofilm fra overflaten av røtter, jord og innersiden av pottene. Bruk den til å skylle ut opphoping av mineraler i jorden. Den kan brukes i vannet til stiklinger og snittblomster for å forhindre vekst av sopp og bakterier.  Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Bruk med hver vanning.

 

Dyna-Gro K-L-N, konsentrat til rot dannelse

Dette er en flytende løsning av plantehormoner som stimulerer rot dannelse.  Blandingsforhold er 1 teskje (eller en lokk) til 4 liter vann. Brukes til nyompottede planter og stiklinger til de har dannet godt med røtter. 

 

Dyna-Gro Root-Gel

Dette er en geleaktig løsning av plantehormoner som stimulerer rot dannelse.  Root-Gel forsegler stiklingens såroverflate og funker som kunstig rotsystem inntil planten har produsert egne røtter. Brukes også til nyompottede planter til de har dannet godt med røtter. 

 

Du kan lese om viktigheten av en god fullgjødsel i vår artikkel om planteernæring, mangelsymptomer og gjødsel. 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.